Goat Cheese Salad is my favorite. In France, almost every time my parents would bring us to a restaurant I would order a goat cheese salad! It's a simple yet delicious salad topped with some toasts spread with baked goat cheese.
The other day, I was craving it and decided to make it. But for Hubby, I needed to add a bit of protein so he would feel full and satisfied! That's where the salmon comes in.
{Click the "Read More" button under the picture for more detail}
Ingredients:
- Salmon ~2 servings~
- Goat cheese
- Baguette
- Lettuce
- Cherry tomatoes
- Salad dressing
Directions:
1. Sear the salmon in a frying pan with a little salt, pepper and herbs.
2. Set it aside to cool down.
3. Toss your favorite lettuce with your favorite salad dressing. I used my famous French vinaigrette! ;)
4. Cut the baguette in thin slices. And toast.
5. Add goat cheese on the toasts and place in the oven until the cheese is melted.
6. Place the salad in the plate, and add cherry tomatoes on top.
7. Sit the cooled salmon on top of the salad.
8. Take the goat cheese toasts out of the oven and place around the plate.
Enjoy Healthy Meals For a
Life in Positudiness!
Xoxo
~Sandie
Hum !!!!!!!!!!!!!!!!
ReplyDeleteoui c'est vrai comme tu adorais les toats au chèvre.........
et nous aussi d'ailleurs...ah les tourangeaux !
t'es bien d'chez nous !
c'est drôle car hier soir avec papa on s'est justement fait rien qu'un petit dîner avec pain grillé et chèvre frais, demi-sec, sec, ... bref tout un panel de bons fromages BIO grâce à l'AMAP (notre petite association de producteurs locaux bio).
mais bon ça n'avait rien à voir avec ta belle assiette qui fait très envie ! BRAVO !!!
Mamounette,
qui te remercie encore pour ce petit cours d'anglais tout en réveillant les papilles et en donnant des idées pour le prochain menu !